De fleste barnas gafler er mer for show enn noe annet, men SR Suntour skjønte de kunne sette sammen en forestilling gaffel for unge rippers , så de tok nytte av deres in-house produksjon evner og skapte en liten kjøre av Axon Werx gafler designet for 20- tommers hjul . Og resultatet kommer med et seriøst high end funksjonsliste.
Barna sykler har kommet en lang vei siden mange av våre barndommer. I sin tur barna presser hardere og progresjon raskere enn noen gang krever suspensjon ytelse for å følge og oppfylle sin lille størrelse. SR Suntour lidenskap for riding sykler og evne til å gjøre det som mange ikke kan ha produsert en 20 «dempegaffel som ingen andre på markedet i dag.

Vi tok vår flere VM og London gull vinne AXON WERX plattform, krympet det ned og stemte den for Groms som ønsker å gå hardt. Det er lett, stiv, lett å tune, lett å betjene og utfører den samme VM nivå som sine storebrødre.

Hvorfor? fordi vi kunne, fordi det var moro og barna grave det (OK og sin sykkel geek foreldre kanskje grave det enda mer).

Fordi AXON WERX plattformen har karbon senker med magnesiumsdropouts, var vi i stand til å lage en 20 «jigg for å kutte de senker. Da vi forkortet kassetten og skapt en negativ våren for lette ryttere. SR Suntour gjør flertallet av delene, slik at vi kan gjøre små opplag i huset for disse prosjektene. En fordel for sikker.